Over ons

Restaurant Blauwestad is de plek waar jong en oud kunnen genieten. Uitstekende service en heerlijke eten voor ieder budget. En de kinderen kunnen zich uitermate goed vermaken in de uitdagende interactieve speelhoek. ’s Zomers kunt u heerlijk genieten op ons prachtige terras aan het Oldambtmeer. ’s Winters biedt onze pelletkachel een gezellige en intieme sfeer waar u op kunt warmen.

Voel u welkom om te genieten van lunch, diner, gebak of borrel. Onze kaart kenmerkt zich door heerlijke gerechten, met liefde en passie gemaakt van verse (streek)producten. Elke dag bieden wij vers door onze koks gemaakt gebak, wat heerlijk smaakt bij een kopje koffie.

Onze missie

Onze missie is dat gasten een beleving hebben waar genieten voorop staat. Zowel door het eten, als door de service en de omgeving. Kwalitatief goede gerechten die voor elk budget beschikbaar zijn. Daarnaast hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, met de liefde voor de regio Oldambt kiezen wij bewust voor het gebruik van streekproducten als ingrediënten voor onze gerechten.

Wij willen een plek creëren waar jong en oud kunnen genieten. Terwijl ouders kunnen genieten van hun eten of drinken, vermaken kinderen zich in de interactieve kinderspeelhoek.

Blauwestad en Oldambt

In de oude polders van het noordoosten van Groningen is in 2005 het Oldambtmeer gecreëerd. Het Oldambtmeer vormt het hart van de Blauwestad: een waterrijk natuurgebied waar men kan wonen en recreëren. De omgeving biedt enorm veel mogelijkheden tot vertier.

Uit de brochure van Blauwestad:
Blauwestad bestaat uit vijf woongebieden, elk met een eigen karakter. In en om de woongebieden zijn er veel mogelijkheden om te recreëren. Een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden leidt u langs het meer, door de natuurgebieden Reiderwolde en De Tjamme en langs Landgoed Ennemaborg. Hier zijn ook diverse ruiterpaden aangelegd. De vier havens die in verbinding staan met het Oldambtmeer zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje op het water. U kunt er uw boot te water laten of een bootje huren, zeillessen volgen of zelfs meedoen aan een wedstrijd. Liefhebbers van de hengelsport hebben het rijke viswater van het gebied ontdekt. Zwemstranden zijn te vinden aan de Noord- en Zuidkant van het meer. 

Direct reserveren ? Bel nu: 0597 726 888

Een plek voor jong en oud

Restaurant Blauwestad heeft een nauwe samenwerking met Lijfering drankengroothandel. Al onze dranken komen hier vandaan. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met Heineken, Coca Cola en Bonnebella coffees. Wij staan voor hoge kwaliteit van onze producten en hebben daarop onze leveranciers uitgezocht.

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken ?